Bedrijven Eems-Delta

Frans Musters is sinds januari 2020 voorzitter van Samenwerkende Bedrijven Eemsdelta (SBE). Frans woont in Delfzijl in een eigen huis met aardbevingsschade en is dus ervaringsdeskundige in het gasdossier. Hij vindt deelname van SBE aan het Groninger Gasberaad belangrijk omdat de versterking en het schadeherstel nog lang niet goed en voortvarend verlopen, terwijl ons jaren geleden al een voortvarende, daadkrachtige en rechtvaardige afhandeling is beloofd. Niet alleen de bewoners, maar zeker ook de bedrijven in Groningen hebben er alle belang bij dat dit slepende proces een stevige impuls krijgt en het Groninger Gasberaad heeft daarin een belangrijke rol opgeëist.

Naast zijn rol bij SBE heeft Frans diverse bestuursklussen, o.a. bij Groninger Dorpen, Perspectief Groningen 2025 en het Ondernemershuis.

Tot juli 2019 was Frans directeur van de Rabobank Noord Groningen, waar hij ruim 30 jaar in dienst is geweest op diverse plekken in het land. Daarvoor was hij leraar bedrijfseconomie en aardrijkskunde. Hij is getrouwd, vader van 3 kinderen en opa van 3 kleinkinderen.

Meer informatie

Delen