Boudel op rieg kosteloos op te halen!

Groninger Gasberaad deelt Barometer ‘Boudel op rieg’ uit
Voor iedereen die wil weten waarom het maar niet wil opschieten in Groningen!

Vorige week verscheen de Barometer ‘Boudel op rieg’ van het Groninger Gasberaad over de stand van zaken in het Groninger gasdossier. De eerste exemplaren werden aangeboden aan de minister van Binnenlandse Zaken en de minister van Economische Zaken en Klimaat. Nu bieden we het de Groningers aan!

De Barometer is een openbaar document, iedereen kan het downloaden via www.gasberaad.nl. Maar op papier leest het fijner en bewaart het wel zo makkelijk!

Daarom kan iedereen die dat wil, gewone belangstellenden, gedupeerden, of professionals werkzaam in het dossier, kosteloos een gedrukt exemplaar van de Barometer afhalen.

Op donderdag 3 september tussen 16.00 en 17.30 uur op het Martinikerkhof 13 in de stad Groningen.

En op zaterdag 5 september van
10.00 tot 12.00 uur bij De Pompel, Meerweg 16 in Overschild,
13.00 tot 15.00 uur bij ASWA, Burgemeester Klauckelaan 16 in Appingedam,
15.30 tot 17.00 uur bij de Walfriduskerk, Plantsoen 2 in Bedum.

In de Barometer worden de verschillende regelingen voor schade-afhandeling, de batches voor versterking, de maatregelen voor versnelling en de werkwijze van de verschillende organisaties overzichtelijk op een rij gezet en voorzien van commentaar. Het is een handreiking voor iedereen die zich afvraagt “hoe zit het nou ook weer met..”. Er is geprobeerd ingewikkelde materie eenvoudig uit te leggen en aan te geven hoe het beter zou kunnen. Daarnaast zit er een heus verhaal in: “Ede wacht (niet meer)“. Kortom, iedereen die in meer of mindere mate geïnteresseerd of betrokken is bij het gaswinningsdossier zou een Boudel op rieg in huis moeten hebben!

Bent u van plan op 3 of 5 september één of meerdere Barometer(s) te komen halen dan kunt u dat laten weten via [email protected]. Na 5 september is een gedrukte Boudel op rieg tegen kostprijs te bestellen, via [email protected]

Delen