Hoe doe je mee met de FAKKELMANIFESTATIE??

Wees solidair met Groningen en demonstreer mee!
Hoe doe je mee met de FAKKELMANIFESTATIE??

KOM NAAR DE VISMARKT
Om 20:00 start er een fakkeltocht vanaf de Vismarkt in Groningen. Vanaf de Vismarkt zullen we een route lopen door de binnenstad. Aan het einde van de wandelroute worden de fakkels gedoofd.
Waar moet je rekening mee houden?
Zorg dat je voldoende afstand van elkaar bewaard. Dit is noodzakelijk vanwege corona-restricties én de brandveiligheid. Houd ruimte bij de fakkelposten en zorg dat je niet te lang op een plek blijft stilstaan zodra de optocht begint. Blijf niet lang napraten na het doven van de fakkel en volg altijd de instructies van de organisatoren op! (tip: trek niet je mooiste kleding aan)
Hoge nood? De toiletten op de Grote Markt zijn van 19:00 tot 22:00 geopend.

LOG IN VIA ZOOM!
Er kunnen 1000 mensen aanhaken via Zoom! Wil jij graag actief deelnemen aan de actie, maar brand je liever thuis een kaars of fakkel, bijvoorbeeld in verband met corona? Log in via onze Zoomlink. Je zult samen met de andere online deelnemers te zien zijn op de grote schermen in de binnenstad. Mocht het vol raken op Zoom, wees dan solidair en maak na enige tijd weer plek vrij voor iemand anders – je kunt de actie ook volgen via de livestreams. De Zoomlink zal op zaterdag gedeeld worden via de website van de Groninger Bodem Beweging en social media.
 
VOLG ONS VIA LIVESTREAM
Je kunt de actie live volgen via meerdere livestreams! Onder andere Dagblad van het Noorden en RTV Noord zijn ter plaatse om te filmen.

RTV Noord is zaterdagavond live bij fakkelprotest in Stad

Steek hier digitaal een fakkel aan voor Groningen

DEEL FOTO’S ONDER HASHTAG #RESPECTVOORGRONINGEN

Laat online van je horen en deel jouw foto van een brandende kaars of fakkel onder de hashtag #respectvoorGroningen. Laten we met elkaar heel Nederland wakker schudden!

Doe mee! Kom samen met ons in actie!

Wanneer?
Zaterdag 15 januari om 20:00 uur

Waar?
De Vismarkt in Groningen

 

 

Delen