Laat Groningen niet zakken! |lancering petitie en fakkeloptocht 7 februari 19:30 uur

image001

Het kan u bijna niet zijn ontgaan. Eindelijk dringt de aardbevingsproblematiek door bij de rest van Nederland. Freek de Jonge, Arjan Lubach, Jinek, iedereen besteedt aandacht aan de schrijnende situatie in Groningen. U kunt ook iets doen!

Kom ook op 7 februari naar de Vismarkt! Dan geeft Freek de Jonge het startshot voor een landelijke petitie en lopen we met z’n allen een fakkeloptocht: de eerste stappen om ervoor te zorgen dat het actieplan daadwerkelijk uitgevoerd wordt!

Start petitie en fakkeloptocht: 7 februari 19:30 uur Vismarkt

U wordt verwacht op dinsdag 7 februari, om 19.30 uur op de Vismarkt in Groningen. Na een kort welkom worden de fakkels ontstoken en zullen we een optocht door de binnenstad maken. Bij terugkomst op de Vismarkt lanceert Freek de Jonge de petitie. Natuurlijk is er ook een muzikale omlijsting van het hele programma.

Wij zijn aan zet

Het is aan ons om het actieplan verder te brengen. Ieder vanuit zijn eigen kennis, kunde en mogelijkheden. En massa bereiken we door samen op te trekken en ons als één blok op te stellen en te laten zien. Samen zorgen we ervoor dat de landelijke lijsttrekkers, die de volgende dag een debat voeren in het Provinciehuis, niet om ons heen kunnen!

We zien u graag 7 februari om 19:30 uur op de Vismarkt.

 

Overzicht landelijke aandacht:

Delen