Stut-en-Steun heropent inloopspreekuren in de regio

Door corona was het voor onafhankelijk bewonerssteunpunt mijnbouwschade Stut-en-Steun langere tijd niet mogelijk om inloopspreekuren in de regio te houden. Gelukkig is die mogelijkheid er inmiddels wel weer. Stut-en-Steun biedt kosteloos (be)grip en ondersteuning aan bewoners en MKB’ers in de provincie Groningen in het proces rondom de afhandeling van mijnbouwschade, versterken en de diverse regelingen. Stut-en-Steun volgt alle ontwikkelingen op de voet en is op de hoogte van wijzigingen en aanpassingen in het proces.


Laagdrempelig en dichtbij huis
Tijdens een inloopspreekuur kunnen bewoners en MKB’ers zonder afspraak binnenlopen en met één van de medewerkers hun situatie rond mijnbouwschade bespreken of een vraag stellen. Dit is voor veel mensen een laagdrempelige en persoonlijke manier om dichtbij huis met Stut-en-Steun in contact te komen.

Locaties en data inloopspreekuren
Vanaf maandag 23 mei 2022 zijn bewoners en MKB’ers weer van harte welkom tijdens de inloopspreekuren op de volgende locaties:

Loppersum: Ons Dorpshuis, Wirdumerweg 21 (Dit is een tijdelijke locatie. Vanaf 20 juni 2022 vindt dit spreekuur plaats in ons kantoor aan de Molenweg 58a te Loppersum.
Maandag van 13:30 tot 16:30 uur
Tijdens dit inloopspreekuur is tevens een gespecialiseerde MKB steunpuntmedewerker aanwezig.

Grijpskerk: MFC De Nieuwe Wierde, Burmanniastraat 1
Dinsdag van 09:30 tot 12:30 uur

Uithuizen: Dorpshuis De Fakkel, Oosterstationsstraat 14
Woensdag van 09:30 tot 12:30 uur

Kolham: Dorpshuis ’t Mainschoar, Hoofdweg 81a
Vrijdag van 13:30 tot 16:30 uur

Verbouwing pand Loppersum
Het kantoor van Stut-en-Steun is gevestigd aan de Molenweg 58a te Loppersum. Vanaf maandag 23 mei 2022 is dit kantoor 4 weken gesloten vanwege een verbouwing. Er vinden op deze locatie dan geen afspraken en inloopspreekuren plaats. De medewerkers werken dan vanuit huis. Wel is Stut-en-Steun gewoon bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via telefoonnummer 050-2112044 of via e-mail [email protected].

Op onze website van Stut en Steun vindt u alle actualiteiten en wijzigingen.

Delen